Τρόποι Αποστολής

Για καλύτερη εξυπηρέτηση, αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική για αποστολές εντός Ελλάδος και εξωτερικού.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδος κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες και για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες. Σε περιπτώσεις τυχόν εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα, ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε σχετικώς από το κατάστημά μας.

Η
χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 3.50€. Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 1.50€. Για αγορές άνω των 49€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής, ούτε αντικαταβολής. Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αποστολές του Σαββάτου υπόκεινται σε έξτρα χρέωση. Τα δέματα αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 6 μ.μ. Σε απομακρυσμένες περιοχές τα δέματα θα παραλαμβάνονται από τη Γενική Ταχυδρομική της περιοχής.