Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η επιχείρηση N&T Bags and Accessories είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από τον Οκτώβριο του 2014 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι αξιόπιστες συνεργασίες της.

 

Προτεραιότητα μας είναι η άμεση και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ώστε να προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Το φιλικό προσωπικό μας θα είναι πάντα άμεσα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

Οι  συλλογές μας προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών με μία τελείως διαφορετική προσέγγιση. Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές με σκοπό να είστε στο επίκεντρο της μόδας χωρίς μεγάλο κόστος. Επιλέγοντας την επιχείρηση μας για τις αγορές σας μπορείτε να συνδυάσετε την ποιότητα, την τιμή και τα αξεσουάρ που πραγματικά θέλετε για να ξεχωρίζετε σε κάθε εμφάνιση σας!

 

Αγαπάμε και τιμούμε το ιδιαίτερο στυλ γι αυτό και ανακαλύπτουμε μοναδικά σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί για κάθε εποχή του χρόνου. Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο μας εγγυάται για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων μας.

 

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να αφήνουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας με το να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν, διατηρώντας τα μεγαλύτερα brands στον τομέα των αξεσουάρ.

 

Ακολουθώντας, λοιπόν, τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου και προσδοκούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων μας.

 

Τα προϊόντα μας διανέμονται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, καθώς και από την σελίδα μας στο Facebook, σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Ακόμη και αν βρίσκεστε μακριά, μην διστάσετε να επισκεφτείτε την σελίδα μας και σύντομα το προϊόν που επιθυμείτε θα είναι κοντά σας!

Με εκτίμηση,
N&T Bags and Accessories