Επιστροφή Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας η προθεσμία επιστροφής είναι 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Δεν υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή αυτών.

Ωστόσο, τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην επιχείρηση, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την επιχείρηση, εκτός από τις περιπτώσεις που η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητά μας (π.χ. ελαττωματικότητα προϊόντος), όπου απαιτείται επιστροφή εντός 5 ημερών ή σε περίπτωση όπου το νούμερο – μέγεθος κάποιου προϊόντος δεν σας ταιριάζει και επιθυμείτε αλλαγή με άλλο προϊόν (αφορά μόνο ρούχα). Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά.

 

Στις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2114068058 ή με e-mail στο info@ntaccessories.gr και να αναφέρετε το περιστατικό.

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Για λόγους υγιεινής, το κατάστημά μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επιπλέον, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές εάν έχει γίνει ειδική παραγγελία του προϊόντος ή έχει τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη και εάν τα προϊόντα έχουν φθορές που προκλήθηκαν κατά το άνοιγμα τους, για τις οποίες η ευθύνη επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα και η συσκευασία τους βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φορεθεί, τροποποιηθεί ή πλυθεί και να έχουν αφαιρεθεί το καρτελάκι και το barcode.

  • Τα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να επιστρέφονται συνοδευόμενα από όλα τα έντυπα, όπως είναι το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), και η εγγύηση στην περίπτωση αγοράς ρολογιού, τα οποία θα εσωκλείονται εντός του δέματος.

  • Τα προϊόντα θα πρέπει να αποσταλούν με ασφαλή συσκευασία, ώστε να μη φθαρούν κατά τη μεταφορά τους.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω, το κατάστημά μας δε θα δεχθεί την επιστροφή.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης. Το κόστος των μεταφορικών σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Αποστολές & Επιστροφές, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ενότητα «Όροι Χρήσης».

Εφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην εξής διεύθυνση:


N&T Bags and Accessories
Υπόψιν Τμήματος Online Shop 
Ομήρου 70
Τ.Κ.17121  -  Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Τηλ. 2114068058